Gündem

Uzun Trençkot Tasarımları

Uzun Trençkot Tasarımları

Genellikle sonbahar aylarında tercih edilen veya mevsimlik olarak karşımıza çıkan uzun trençkot modelleri son derece şık birer parçadır. Kimi zaman tek renk kimi zaman ise desenli olarak karşımıza gelen bu trençkot modelleri ile birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz. Genellikle her kıyafet ile uyumlu olan renklerin tercih edildiği siyah ve camel gibi trençkotlarda pastel renklerde son derece üstün rol oynar.

Uzun Trençkot Modelleri

Trençkot ile son derece şık kombinler sizler ile beraber. Tercihiniz uzun trençkot modelinden yana ise altına siyah bir jean onun üstüne siyah bir uzun gömlek giyip trençkot olarak ise camel renkte bir model giyebilirsiniz. Altına şık durması amacı ile beyaz bir spor ayakkabı tercih edip kıyafet üzerine ise daha asil durması için camel ve siyah renklerinin hâkim olduğu bir eşarp veya desenli şal takabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Oku  Düzce Jandarması'ndan uyuşturucuya 18 gözaltı

Bununla birlikte uzun trençkot giyeceğiniz vakit üzerinize bol kot bir pantolon ve üzerine tek renk beyaz bir bluz tercih edebilirsiniz. Trençkot olarak ise siyah kuşaklı bir model sizi son derece şık gösterecektir. Günü trendlerini yakalayan modellerin bir arada bulunduğu  https://www.mizalle.com/trenckot-modelleri adresini ziyaret edebilirisiniz.