Spor

Trabzonspor Doğuhan Aral Şimşir Transferini Bitirmek Üzere

Süper Lig’de Kış Transfer Sezonunun resmi olarak başlaması ile beraber Trabzonspor transferlerde tam gaza bastı. Lig’de topladığı 49 puanla en yakın rakibi KonyaSpor’a 10 puan fark atan bordo mavililer, transfer yarışında da ilk sırada yer alıyor. Betvole uzun yıllardır süren şampiyonluk hasretine son vermek için kolları sıvayan bordo mavili yönetim, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde kulislerde, Trabzonspor Doğuhan Aral Şimşir transferini bitirmek üzere olduğu konuşulmaya başlandı. Resmî açıklamanın kısa bir süre içerisinde gerçekleşmesi beklenirken, detaylar haberimizde yer alıyor.

Trabzonspor’un 4. Transferi

Süper Lig’de ilk devrenin bitmesi ile transfer sezonuna fırtına gibi giren Trabzonspor, 4. Transferini bitirmek üzere. Bordo mavililer daha önce üç yeni futbolcu ile anlaşmıştı. Bu isimler arasında Süper Lig’in tecrübeli ismi Edin Visca’da yer alıyor. Hücum hattına önemli takviyeler yapan Trabzonspor, bu sene mutlak şampiyonluk hedefliyor.

Sıradaki Haberi Oku  Baladın: Tek hedef şampiyonluk

Trabzonspor’un hemen hemen her konuda anlaşma sağladığı Doğuhan Aral Şimşir’in menajeri Çağlar Koycu, görüşmelerin olumlu bir şekilde ilerlediğini ve transferin kısa bir zaman içerisinde tamamlanmasının beklenildiği söyledi. Doğuhan Aral Şimşir, Trabzonspor’a karşı daha önce forma giymiş ve yönetim tarafından oldukça beğenilmişti. Danimarka doğumlu sol kanat oyuncusu, Danimarka alt yaş milli takımlarında da forma giymişti.

Transferde Son Aşamaya Gelindi

Trabzonspor’a transferinde son aşamaya gelinen Doğuhan Aral Şimşir, 19 yaşında ve sol kanat mevkiisinde forma giyiyor. UEFA Gençler Ligi’nde Trabzonspor – Midtjylland karşılaşmasında Trabzonspor’a karşı forma giyen genç isim, iyi futboluyla izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı. Betvole giriş sol kanat pozisyonunda oynayan Doğuhan Aral Şimşir, aynı zamanda forvet ve sağ kanatta da forma verilmesi halinde oynayabiliyor. Genç isim, bu sezon oynadığı UEFA Gençlik Ligi’nde 4 maçta 5 kez fileleri havalandırmıştı.

Sıradaki Haberi Oku  Fair Play Ödülü açıklandı

Betvoleuye.site

Title – Doğuhan Aral Şimşir Transferi Trabzonspor’da Bitmek Üzere