Gündem

Sönmez Outdoor Eşsiz Bir Kamp Deneyimi Sunuyor

Sönmez Outdoor Eşsiz Bir Kamp Deneyimi Sunuyor

Günümüzde artan kampçılık etkinliği sayesinde birçok yeni çadır modeli ortaya çıkmıştır. Bugün bahsedeceğimiz yeni bir çadır modeli ise Sönmez Outdoor tarafından üretilen yüzen çadır. Bu çadır sayesinde kamp deneyiminize yeni bir boyut kazandırabilir, farklı bir deneyim elde edebilirsiniz. Peki, Sönmez Outdoor’un oldukça rağbet gören yüzen çadırı nedir?

Yüzen Çadır Nedir?

Yüzen çadır için kısaca su üzerinde kurulan bir çadır modeli diyebiliriz. Bottan bir platform üzerine bir çadır yerleştirilir ve bu şekilde bot sayesinde çadır yüzebilir bir hale gelir. Göl, şelale gibi sulak bölgelerde kamp yapmak isteyen kişiler, yüzen çadır sayesinde sulak bölgelerin mekanların yanlarına çadır kurmak yerinde direkt olarak üzerinde çadır kurabilmektedir.

Sıradaki Haberi Oku  Resmi Gazete başlıkları

Ayrıca, balıkçılar da yüzen çadırdan oldukça fayda görmektedir. Kıyıdan balık tutmak yerine denizin veya gölün üstüne yüzen çadır kurarak balık tutmak, daha hızlı bir şekilde balık tutmak için oldukça kullanışlı bir hal almıştır. Balık tutmanın haricinde denizin üstünde bir gece geçirmek isteyenler de yüzen çadırı kullanarak güzel bir kamp deneyimi elde edebilmektedir.

Sönmez Yüzen Çadır Özellikleri

Yüzen çadır, yukarıda bahsettiğimiz gibi iki kısımdan oluşmaktadır: suyun üstünde yüzmesini sağlayan bot platform kısmı ve bu platformun üzerinde oturtulan çadır. Bu iki kısım da tamamen şişmedir. Yani, normal çadırlarda olduğu gibi uzun süreler boyunca uğraşarak çadır kurmanıza gerek yoktur. Yalnızca şişirerek çadırı kurabilir ve suyun üstünde Sönmez yüzen çadır ile denizin üstünde olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İşte Sönmez yüzen çadır özellikleri;

Sıradaki Haberi Oku  Milli Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy...

Kısa Şişirme Süresi

Sonmez Yüzen Çadır, 5 dakikalık bir şişirme süresine sahiptir. Bu sayede, uzun vakitler harcayarak çadır kurmanıza gerek kalmadan yalnızca 5 dakikada çadırını şişirip direkt kampın keyfini çıkarabilirsiniz.

Su Geçirmez Zemin

Yüzen çadırla bütün bir gün suyun üzerinde kalacağınız için, haliyle su geçirmez özelliğe sahip olması oldukça önemlidir. Sönmez yüzen çadırların zemini tamamen su geçirmezdir. Bu sayede su geçirme veya çadırın içinin suyla dolması gibi bir derdiniz olmamaktadır.

Rüzgar Direnci

Sönmez Yüzen Çadırı rüzgarlı havalarda da kullanabilirsiniz. Saatte 80km’ye kadar olan rüzgarlara dayanıklı olduğu için rüzgarlı havalarda kamp keyfinizden herhangi bir şey eksilmemektedir.

Geniş Kullanım Alanı

4 kişilik bir kullanım alanı sayesinde, Sönmez Yüzen Çadırlar aileler için de oldukça uygundur. Ailenizle denizin üstünde bir veya birkaç gece geçirmek istiyorsanız Sönmez Yüzen Çadır’da rahat bir şekilde konaklayabilirsiniz.

Sıradaki Haberi Oku  İstanbul'da epilepsi farkındalığı

Yüzen Çadır Nereden Alınmalı?

Yazımızda da bahsettiğimiz üzere, Türkiye’de yüzen çadır almak için tercih edebileceğiniz en uygun marka Sönmez Outdoor’dur. Sönmez Outdoor, Türkiye’ye yüzen çadır, karavan çadır vb. birçok yeni çadır modelini getirdiği için bu konuda oldukça deneyimli diyebiliriz. Bu modelleri Türkiye’ye getiren markadan almak yüzen çadırınızı daha uzun kullanmak açısından daha faydalı olacaktır. Daha fazla detay ve fiyatlar için; https://www.sonmezoutdoor.com sitesini ziyaret ediniz.