Genel

Motor Gücü mü Emiş Gücü mü? Süpürge Alacaklara 5 Kriter

Yaşam alanlarının hijyenini sağlama konusunda en önemli yardımcılardan elektrikli süpürge ürünleri oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olarak kullanıcıların tercihine sunulmaktadır. Ortam temizliği sağlamada üstün performanslara sahip olan elektrikli süpürge ürünleri kullanıcıları alacakları ürünün motor gücünün mü emiş gücünün mü daha önemli olduğu hususunda araştırma içerisine girmektedir. Her kullanıcının elektrikli süpürge ürününden beklentisi farklılık göstermektedir. Bazı kullanıcılar güçlü motor gücü performansı ararken bazı kullanıcılar emiş gücü performansı aramaktadır. Yapılan araştırmalara göre ise birçok elektrikli süpürge kullanıcısının ürünlerde aradığı performans emiş gücü olmaktadır. Son zamanlarda üretilen elektrikli süpürge modellerinde hem emiş gücü hem motor gücü kullanıcıları tatmin edecek profesyonelliğe sahip olmaktadır. Yaşam alanına yeni bir süpürge alacak kullanıcılar ürün araştırmasına girmeden önce bilmesi gereken oldukça önemli belli hususlar bulunmaktadır. Bu önemli hususlar şu şekilde başlıklandırılmaktadır:

Sıradaki Haberi Oku  Ev Taşınırken En İyi Taşınma Şirketi Nasıl Seçilir?

1.Watt Miktarı ve Motor Gücü

Elektrikli süpürge watt gücü süpürgenin motor gücüne etki eden özellik olmaktadır. Watt elektrikli süpürgenin toz çekim gücünü değil motor gücünü göstermektedir. Bu sebeple yüksek watta sahip olan elektrikli süpürgenin motoru da daha güçlü olmaktadır. Elektrikli motorların gücüne göre değerlendirilmesi yıllarca güç kavramının performans ile karıştırılmasına sebep olmuştur. 

2.Emiş Gücü

Emiş gücü süpürgenin gerçek performansını gösteren özellik olmaktadır. Emiş gücü süpürgenin emiş gücünün belirlenmesinde motor gücünden daha önemli bir etken olmaktadır. Emiş gücü yüksek değerlere sahip ürünler sayesinde kullanıcı temizleme işlemi esnasında zamandan ve kullanıcının sarf ettiği efordan tasarruf sağlamaktadır.

3.Sessiz Olması

Bazı elektrikli süpürgeler dayanılması oldukça güç ses seviyelerine sahip olmaktadır. Bu sebeple süpürgenin desibel özelliği süpürge alacak kullanıcılar için dikkat etmesi gereken önemli hususlar içerisinde yer almaktadır. Temizlik esnasında hem kullanıcının hem de etraftaki kişilerin rahatsız olmaması için oldukça sessiz özelliklere sahip süpürgeler tercih edilmesi gerekmektedir.

Sıradaki Haberi Oku  Fenerbahçe ‘Ye Yeni Stoper

4.Pratik Olması

Her elektrikli süpürge kullanıcısının kullanımı kolay ve pratik ürünleri tercih ettiği bilinen bir gerçek olmaktadır. Kullanıcının yorulmayacağı ve manevra kabiliyeti yüksek ürünlerin tercih edilmesi mobilya çevresinde kullanımın daha da kolaylaşmasına olanak sağlamaktadır.

5.Aksesuarlarının (Aparatlarının) Kaliteli Olması

Süpürgenin kullanıcıya sağladığı profesyonelliğinin yanında sahip olduğu aparatlarda oldukça önemli olmaktadır. Farklı zeminler ve alanlar için değiştirilerek kullanılan aparatların kaliteli olması ürünün kullanımının uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Ürün içerisinde yer alan aparatlar süpürgenin kullanıcıya sağladığı teknik özelliklerin de tam anlamıyla kullanılmasını olanaklı kılmaktadır. Bu sayede kullanıcı süpürgenin teknik özelliklerinden tam anlamıyla istifade edebilmektedir. Süpürgenin yanında yer alan yardımcı aparatlara süpürge firmasının garanti sağlaması da dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi olmaktadır. Zarar gören aparatlar sağlanılan garanti sayesinde tamir edilebilmekte ya da yenisi ile değiştirilebilmektedir.

Sıradaki Haberi Oku  Güvenlik İçin Güneş Enerjili Park Bahçe Aydınlatma Armatürleri