Genel

Fenerbahçe ‘Ye Yeni Stoper

Fenerbahçe ‘Ye Yeni Stoper

Spor Toto Süperliga’da iyi bir başlangıç ​​yapıp liderliğe yükselen Fenerbahçe, Avrupa’da da yükselişini sürdürüyor. Yıldız futbolcu Kim Min-Jae’yi yüksek bir ücret karşılığında Napoli’ye sattıktan sonra sarı lacivertli ekip, bir Güney Koreli oyuncu daha transfer etmek için düğmeye bastı. Kanarya hareketi durdurmak istese de taraftarlar haberin ardından ayağa kalktı.  Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç ​​yaparak liderliği ele geçiren

 Fenerbahçe, Avrupa’da da adından söz ettirdi. 1xbet adresi

 Fenerbahçe, Kim Min-Jae için yeni bir transfer başlattı. Fenerbahçe, taraftarları gaza getiren ve 20 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Kim Min-Jae için yeni bir hamle bulmak için gözünü Güney Kore’ye çeviriyor. Son yılların en etkileyici sezon başlangıçlarından birine imza atan Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sıradaki Haberi Oku  Türkiye'nin Önde Gelen Bilişim Eğitim Merkezi: Smartpro Teknoloji

 Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun başında Napoli’ye taşınan ve 18 milyon Euro’ya Napoli’ye satılan Kim Min Jae’nin muhteşem performansının ardından gözünü Uzak Doğu’ya dikti. Bölgede 4nolu devriye grubunun görev yaptığı ortaya çıktı ve birçok isim yönetim tarafından doğrulandı.

 Bu isimlerden biri Hyun-Jun Yang. Gengwon FC takımında forma giyen 20 yaşındaki futbolcu, hem kanat hem de hücum oyuncusu pozisyonunda görev yapıyor. Bu sezon 38 maçta 8 gol ve 4 asistle oynayan Hyun-Jun Yang, gezegendeki en önemli yıldız olan Heung-Min Son ile karşılaştırılıyor. Birçok Avrupa kulübünün genç yıldızı gözlediği ve gelecek sezonun başında kulübe transfer olabileceği bildirildi.