Gündem

Babaoğul Hurda

Babaoğul Hurda

Babaoğul Hurda olarak İstanbul’un pek çok bölgesinde hizmet vermekteyiz. Firmamızın en büyük gayesi müşteri memnuniyetidir. Bu konuda müşterilerimizin her türlü isteği değerlendirmekteyiz. Yaptığımız işle çevreye büyük fayda sağlama amacı içindeyiz. Bu amacımızı yerine getirmeye çabalarken müşterilerimizin de aynı oranda fayda sağlaması için elimizden geleni yapmaktayız.

 Çok eskiden beri var olan hurdacı anlayışına biz yeni düzen ve disiplin kavramlarını getirerek hurdaci anlayışını sistematikleştiriyoruz. Doğal kaynaklarımızın sınırlı olduğu dünyamızda geri dönüştürülen hurdalar bu kaynaklarımızı tamamen tüketmemize engel olmaktadırlar. Alüminyum hurdası ve demir hurdası geri dönüşümü sağlanan hurdalardandır. Bunların yanında bakır hurdası, akü hurdası, chiller hurdası, çinko hurdası, krom hurdası, jeneratör hurdası, kablo hurdası, kâğıt hurdası, kurşun hurdası ve sarı hurdası alımı gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda İstanbul ve çevre illere sunduğumuz hizmetler; bina yıkımı, çelik sökümü, çevre düzenleme, fabrika yıkımı, iş makinesi kiralama, kazı harfiyat işleri, kâğıt/arşiv imha.

Sıradaki Haberi Oku  AK Parti Bursa açıklama yapıyor

 Hurdaları tartarak kilosuna göre fiyat belirlemekteyiz. Fotoğraf attığınız takdirde ortalama bir fiyat verilecektir. İstanbul’un bir numaralı hurdacı firması olan Babaoğul hurdaci ile her zaman iletişime geçebilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.